Tässä jos jossain on hieno kampanja: Läskillä lukutaitoa. Suomalainen henkilö on luvannut lahjoittaa jokaista laihdutettua kiloa kohden 15 euroa Nepalin opettajan koulutuksen hyväksi. Punnitukset seurakunnissa ovat menossa, joten tee hyvää itsesi lisäksi myös muille ja käy alkupunnituksessa! Googleta oman paikkakuntasi aikataulut - ja muista käydä myös loppupunnituksessa. Toivottavasti aika ei hulahtanut jo ohitse tai uusia punnituspäiviä vielä tulee.

Tässä kampanjassa on ihanaa myös se, että painoindeksiltään alle 18,5 olevia henkilöitä ei hyväksytä mukaan. Hienoa THL, hienoa evl ja hienoa ajatuksen keksijä ja rahoittaja! Tällaisissa projekteissa ei kukaan häviä mitään, vaan kaikki ovat voittajia.

Itse olen tänä viikonloppuna kävellyt, kävellyt ja kävellyt. Ihanat talvikelit ulkona, sukset vain väärällä paikkakunnalla. Kävely on hyvää liikuntaa koko vartalolle - pitkäkestoista, tasaista, koko vartaloa tasaisesti kuormittavaa. Kävelyyn motivoi lisäksi kaveri tai koira, joten sovi kävelytreffit jonkun tuttusi kanssa - tässä lajissa kaikki pärjäävät ja kuulumiset tulee vaihdettua ihan yhtä lailla kuin kahvikupinkin ääressä.

Ihan varmasti saat myös naapurin koiran lainaan halutessasi, yleensä koiran omistajille tämä apu sopii. :)